سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

طرح دوچرخه سواری بانوان به بهانه ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر! در حالی از سوی بخشهایی از شهرداری تهران در حال پیگیری است که 12 سال پیش، فائزه هاشمی، فرزند رئیس جمهور وقت ایران در آستانه انتخابات مجلس پنجم، از اجرای این طرح برای بانوان خبر داد که با واکنش منفی مردم، علما و مطبوعات روبرو گردید.

 

طرح دوچرخه سواری بانوان که درفضای فرهنگی سال 74، شروع مناسبی برای بسط جریان اباحه گری از سوی کارگزاران دولت وقت بود، به دلیل واکنشهای منفی فراوان ناکام ماند و نام "فائزه هاشمی" با این طرح، به شکل نوعی از "اوت سیاسی" گره خورد.

 با این حال، پس از گذشت سالها، یکی از بخشهای شهرداری تهران با استفاده از عناوین ارزشی نظیر "ولادت حضرت علی (ع)"، "روز پدر" و حمایت از برنامه های دولت نهم(!) اقدام به برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در محدوده میدان ولیعصر تاکارگر شمالى کرده است.

در حالیکه مراجع عظام، دوچرخه سواری بانوان در حضور نامحرم را که اغلب با مفسده همراه است، جایز نمی دانند، شورایاری محله ۱۷ منطقه ۶ تهران که بانی برگزاری این طرح است هدف از این اقدام ضددینی را ترویج و گسترش فرهنگ دوچرخه سوارى در بین بانوان ذکر کرده است.

نایب رئیس شورایاری این محله با اعلام این خبر، اجرای این طرح را متعاقب درج گزارش «چرخ هایى که کند مى چرخند» در روزنامه ایران، عنوان کرده است.

گفتنی است روزنامه ایران در تاریخ 20/4/86 در گزارشی، در گفتگو با یک مأمور بی نام و نشان نیروی انتظامی و یک حقوقدان، دوچرخه سواری بانوان را بدون "منع قانونی" دانست. با این حال، این روزنامه موفق به جلب نظر 2 تن از بانوان فعال سیاسی و اجتماعی (عشرت شایق نماینده مجلس و معصومه آباد عضو شورای شهر تهران) نگردید و این دو، اجرای چنین طرحی را اولویت بانوان ندانسته و اجرایی شدن آن را دارا منع عرفی و اخلاقی دانستند.



هرکه پیش از آن که از او بخواهند ببخشد، بزرگوارو محبوب است . [امام علی علیه السلام]